Најновије вести

Општина Грачаница: Никад више асфалтираних улица

У општини Грачаница у првих пет месеци ове године асфалтирано је и реконстурисанопреко 40 улица, односно урађено је преко 10 километара локалних улица.

 

Укупно је асфалтирано 8.122 метара улица, док су насипане и тампниране улице у дужини од 2.250 метара.

Асфалтиране су улице у свих шеснаест места у општини Грачаница, а из Општине Грачаница поручују да ће се са реконстуркцијом и асфалтирањем наставити и у наредном периоду, јер је крајњи циљ, поручују из локалне самоураве, да свака улица добије асфалт.

Председник Општине Грачаница Срђан Поповић истиче да је посебно поносан на чињеницу да су готово све улице по први пут асфалтиране.

„Веома сам задовољан са оним што је до сада урађено када су локалне улице у питању. Општина Грачаница при том води рачуна о равномерном третману свих места, те настоји да све уради квалитетно и у складу са потребама грађана. Све улице су асфалтиране захваљујући доброј сарадњи и на основу предлога добијених од локалних савета, са којима смо утврдили приоритете“, казао је Поповић.

Поповић је казао да ће асфалтиране улице посебно значити грађанима јер ће им олакшати кретање посебно у кишним и зимским периодима.

Председник Поповић наглашава да ће улагање у инфраструктуру у свим срединама бити његов приоритет и у наредном пеироду, све док, како је казао, не будемо имали у потпуности уређена места.

„Наш циљ је да нашу општину Грачаница учинимо бољим, сигурнијим, квалитетнијим и лепшим местом за живот“, закључује Поповић.

Подели на: