Најновије вести

Донација хране за све пацијенте

ОПШТИНА Зубин Поток помаже Здравственом центру у Косовској Митровици

 

Председник Привременог органа општине Зубин Поток Срђан Вуловић је са својим сарадницима обишао Здравствени центар Косовска Митровица, где се састао са директором овог центра, др Златаном Елеком. Овим поводом Општина Зубин Поток донирала је храну Здравственом центру, која ће бити довољна за 20 наредних дана за све пацијенте који се овде лече.
Општина Зубин Поток овим гестом још једном је показала да брине о онима којима је помоћ најпотребнија и да наставља пружање помоћи Здравственом центру Косовска Митровица, колико је у њеној могућности, као што је био случај и претходних година.
“Услед свеопштег стања у којем се друштво и држава налазе протеклих месеци, услед пандемије корона вируса, свака врста помоћи је добро дошла, посебно пацијентима и здравственим радницима који се највише боре у овој незахвалној ситуацији. Зато је Општина Зубин Поток овога пута помогла Здравствени центар у Косовској Митровици храном која је неопходна пацијентима” рекао је председник Вуловић.
Директор Здравственог центра др Златан Елек захвалио се Општини Зубин Поток и председнику Вуловићу на драгоценој помоћи јер је ова општина увек имала слуха да помогне у најтежим ситуацијама.
С.Ђ.

Подели на: