Најновије вести

Перић: Не верујем да ће било ко да одговара због напада на мог сина

Још не знам ко су нападачи на мог сина Николу, нико ме не обавештава и не верујем да ће било ко да одговара због напада, каже за Косово онлајн Слободан Перић, отац Николе Перића (23) из Зебинца који је претучен 9. августа.

 

 

Чуо сам да је један од осумњичених био у притвору 48 сати. Не знам да ли је ослобођен и шта се дешава током истраге”, каже Слободан Перић.

Његовом сину, Николи Перићу, приликом напада нанете су повреде по глави и телу, после чега су нападачи побегли, а младић је хоспитализован у болници у Гњилану. Ту је и оперисан због прелома носних костију.

Портпарол Косовске полиције за регион Гњилана Исмет Хашани каже за Косово онлајн да полиција у случају напада на Николу Перића интензивно трага за нападачима.

“Једна особа је ухапшена и одређен јој је притвор у трајању од 30 дана. Трагамо за још двојицом осумњичених”, каже Хашани.

Што се тиче напада на српског дечака Михајла Станковића у Каменици, који се догодио јуче, Хашани наводи да је случај преузело тужилаштво.

“Јавни тужлац за малолетнике преузео је случај и предмет. Полиција се више не бави тим инцидентом јер нема ингеренције по закону када су у питању малолетне особе. Инцидент се догодио док су се деца играла. Они су комшије, играју се заједно. У једном моменту дошло је до свађе и осим тога не могу да саопштим друге детаље”, рекао је Хасани.

Подели на: