Најновије вести

Петковић: Надлежни органи да реагују, као и Твитер

Члан ГО Српске напредне странке Петар Петковић изјавио је данас да најоштрије осуђујем монструозне претње упућене деци председника Србије Александра Вучића, истичући да на њих надлежни државни органи морају да реагују.

 

Он је у саопштењу медијима навео да би, будући да су претње упућене преко Твитера, та друштвена мрежа такође требало да реагује и да таргетира насилнике и говор мржње, уместо што “означава поједине медије и одређене носиоце државних функција због посла којим се баве”.

Петковић је додао да они који су у стању да било чијој деци упуте најморбидније претње, немају ни разума, ни стида, нити Србији желе добро.

“Показало се по ко зна који пут да што су бољи резултати у економији и општем напретку и просперитету земље које Србија на челу са председником Вучићем постиже, то су снажнији удружени напади на председника, а посебна мета у недостатку агрументације постаје његова породица”, навео је Петковић.

Како је истакао, свима је јасно да су такве поруке директно инспирисане политиком мржње према председнику Вучићу који део опозиције пласира преко друштвених мрежа и својих медија којима диктира уређивачку политику.

“Они који су економију ове државе разорили зарад личне користи не презају ни од чега како би се поново дочепали функција. Али Србија више неће бити инструмент за богаћење тајкуна. Србија мора да иде напред и да остварује још боље резултате, а то може само уз председника Александра Вучића и зато му пружам пуну подршку да издржи све ове нападе због грађана Србије и њихове будућности”, рекао је он.

 

Подели на: