Најновије вести

Петковић: Прослављајући Светог Димитрија, призовимо његове молитве да нам помогну да истином и вером сачувамо наше светиње

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић је у објави на свом Фејсбук профилу грађанима Косовске Митровице и органима власти честитао градску славу – Митровдан.

 

 

Прослављајући данас Светог Димитрија, призовимо његове молитве да нам помогну да истином и вером, негујући љубав, слогу и заједништво, сачувамо наше светиње, језик, предање и богато културно наслеђе на Косову и Метохији, а пре свега јединство српског народа, духовно и национално, које нам мора, сада и увек, бити обавеза и пут и наше радовање бољој будућности” навео је Петковић у својој честитки.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију истиче да ће Косовска Митровица, која је била и остала темељ одбране српског идентитета и српског духа, остати и даље симбол снаге, истрајности и непоколебљиве решености нашег останка и опстанка на Косову и Метохији.

“С тим циљем, Канцеларија за Косово и Метохију наставиће да буде ослонац и подршка Косовској Митровици кроз бројне капиталне пројекте и улагања, стамбено збрињавање, развој инфраструктуре, као што је то и до сада био случај. Јер градећи нашу Косовску Митровицу, ми градимо темеље наше будућности у покрајини. Са жељом и надом у боље сутра, желим вам срећну и благословену градску Славу” поручио је директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић.

 

Подели на: