Најновије вести

Подршка локалне самоуправе

Хуманитарна акција у Грачаници за помоћ Александру

 

У центру Грачанице постављен је штанд где се може приложити новац за помоћ у даљем лечењу Александра Поповића из Косова Поља који болује од тумора на мозгу. Акцију је организовала општина Грачаница у сарадњи са Светом балона. Обиласком штанда и прилогом подржао ју је и председник ове локалне самоуправе Срђан Поповић. Он је том приликом позвао све који су у могућности да се прикључе акцији.
-Општина Грачаница наставља да подржава хумане акције које за циљ имају борбу за нечији живот. Као и много пута у претходном периоду и ова данашња акција наш је допринос да помогнемо Александру да победи ову опаку болест. Верујем да ће се наши мештани одазвати акцији и помоћи у оквиру својих могућности, казао је Поповић.
Александар Поповић из Косова Поља живи у Београду, болује од тешког облика тумора на мозгу. До сада је више пота подвргнут операцијама а упоредо је примао осамнаест зрачних и двадесет и четири хемиотерапије. Затим још шест циклуса хемиотерапије. И даље је у фази лечења, али му се здравствено стање не побољшава.
Овај тумор је веома агресиван и тешко се лечи. Сазнавши да у иностранству постоје и другачији третмани за лечење ове болести, породица је пожелела да Александра одведе у Немачку и да тамо настави лечење.
Александру су потребна новчана средства за наставак лечења у иностранству, као и за путне трошкове, смештај, анализе, медикаменте, суплементе и медицински потрошни материјал.
Помоћ се може уплатити и на следећи начин:
Слањем СМС поруке: Упишимо 834 и пошаљимо СМС на 3030
Слањем СМС поруке из Швајцарске: Упишимо хуман834 и пошаљимо СМС на 455
Уплатом на динарски рачун: 160-6000000070066-50
Уплатом на девизни рачун: 160600000007013440
ИБАН: РС35160600000007013440
СWИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ

М.Ч.

Подели на: