четвртак, 08. јуна 2023. | 20:00
Најновије вести

Појачане контроле саобраћаја на свим путевима

Општина Грачаница

 

 

Руководство општине Грачаница одржало је ванредни радни састанак са управом станице полиције у Грачаници на којем је затражена појачана контрола саобраћаја на локалном путу Лапље Село – Грачаница, али и на свим осталим локалним и регионалним путевима у овој локалној самоуправи, посебно на тзв. критичним тачкама где су последњих месеци учестале саобраћајне несреће.
У последњој саобраћајној несрећи која се догодила 29. јуна живот је изгубио 18-то годишњи младић из Добротина, док је једна девојка тешко повређена. У протеклом периоду на истој деоници догодило се више саобраћајних несрећа у којима су путници претрпели тешке телесне повреде.
На састанку је донета одлука да се у наредном периоду посебно на путу Лапље Село -Грачаница појачају полицијске контроле саобраћаја, брзина кретења возила као и да током контроле обавља тестирање возача на алкохол.
Са састанка је упућен апел свим учесницима у саобраћају да брзину кретања прилагоде условима на путу, да возилом не управљају под дејством алкохола и да не дозволе да због немарног, несавесног и непримереног понашања у саобраћају трајно уништите свој и туђе животе.

М.Ч.

Подели на: