Најновије вести

Појединцима захвалнице за сарадњу

У ШКОЛИ „УГЉАРЕ“ У ИСТОИМЕНОМ СЕЛУ КОД КОСОВА ПОЉА ОБЕЛЕЖЕН ДАН ШКОЛЕ

 

Наредне године се очекује већи број грађана на овој важној манифестацији ради подршке за опстанак овог места насељеног Србима
У Угљару код Косова Поља је 1. новембра обележен Дан школе „Угљаре“, а појединцима су уручене и захвалнице за успешну сарадњу, међу којима је захвалница за вођење ФБ- странице, за несебичан допринос, добронамерне критике и заслужене похвале на рачун школе и других локалних институција свих ових година. Захвалница је уручена оснивачу и једном од администратора ФБ-странице, Владимиру Живковићу. Посебан омаж дат је бившем директору, покојном Светиславу Тиси Јовановићу за огроман допринос школи и локалној заједници.
Прослави овог историјског датуму су, поред наставника, ученика и другог особља запосленог у школи, присуствовали и многи лекари, локални политички и црквени представници, Тисини наследници, и многи други Угљарчани, како они који ту и даље живе тако и они који ту раде или се повремено враћају. Наредне године се очекује в ећи број грађана на овој важној манифестацији ради подршке за опстанак овог места насељеног Србима.
Директорка Весна Мартиновић и особље школе “Угљаре”, улажу огроман рад и труд да би се настава одвијала што но рмалније и да Дан школе у Угљару буде обележен на најбољи могући начин. Настава у овој образовној установи тече по плану и програму, а број ђака се није смањио упркос инциденту који се догодио у мају месецу.
Школу у Угљару код Косова Поља похађа мали број ученика, али то су добра деца која иду на Републичка такмичења, која имају интересовања за ликовно и музичко и имају одличне резултате из свих предмета.
С.Ђ.

Подели на: