Најновије вести

Поповић и пуковник Рајли о коронавирусу и безбедносној ситуацији

Општина Грачаница

Председник општине Грачаница Срђан Поповић разговарао је са командантом Регионалне команде Исток америчким пуковником Ериком Рајлијем, о безбедносној ситуацији, пандемији коронавируса и наставку сарадње.
Команданту Рајлију ово је прва посета општини Грачаница од именовања, па га је председник Поповић упознао са досадашњим резултатима и главним општинским изазовима. Говорећи о безбедносној ситуацији, Поповић је казао да су грађане узнемириле последње пљачке кућа, али да је упркос томе, на задовољавајућем нивоу.
Једна од тема била је и актуелна епидемиолошка ситуација коронавируса. Поповић и Рајли позвали су грађане на одговорност и придржавање прописаних мера, посебно око обавезног ношења маски, одржавања хигијене и дистанце. Председник Поповић казао је да је ситуација са вирусом у општини Грачаница под контролом и захвалио се на подршци и помоћи КФОР-а током пандемије.
Поповић је истакао да локална самоуправа има одличну сарадњу са КФОР-ом, и да очекује наставак те сарадње и комуникације у циљу сигурног и безбедног окружења.

М.Ч.

Подели на: