Најновије вести

Поповић уручио кључеве нове куће породици Симић

Председник Општине Грачаница Срђан Поповић уручио је данас четворочланој породици Симић из Кишнице кључеве нове куће. То је прва од укупно шест кућа које је за угрожене изгадила локална самоуправа. Породица Симић је задовољна новом кућом, јер су, како истичу, до сада живели у старој и трошној кући без купатила.

 

„Презадовољни смо. Хвала Богу да и моја деца имају своје собе, да имају купатило. Хвала председнику Поповићу и Општини што су нам помгли да имамо овако леп дом“, казао је Милан Симић.
„Нови дом за нас значи бољи живот, неизмерно смо срећни“, казала је Миланова супруга, Бранкица.
Породици Симић кључеве новоизграђене куће уручио је председник Општине Грачаница Срђан Поповић, који је истакао да локална самоуправа наставља да брине о својим грађанима и да нема већег задовољства, од оног када помогнете породици да добије кров над главом.
„Настављамо са нашим програмом збирњавања породица на нашој територији. Породица Симић је живела у тешким условима и драго ми је што смо изградњом куће успели да им запараво створимо нови почетак. Сигуран сам да ће им живот у новој кући бити удобнији и бољи“, казао је Поповић.
„Ово је доказ да бринемо за наше грађане, желимо да породице стабилизујемо и да им обезбедимо добре услве за живот, да мисле на будућност и опстану на овом простору. Ускоро ћемо доделити кључеве за још пет кућа, а почеткон наредне године завршићемо изградњу још 36 станова у Грачаници“, додао је Поповић.
Кућа за породицу Симић прва је од укупно шест кућа које је Општина Грачаница у овој години изградила на основу Социјалне карте становања. Осталим породицама кључеве новог дома председник Поповић уручиће наредних дана.

Подели на: