Најновије вести

Представници Канцеларије за КиМ у Зубином Потоку и Лепосавићу

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Миљан Ранђеловић и помоћник директора Борислав Тајић одржаће данас у Зубином Потоку у 13 сати састанак са руководством ове Општине и са челницима културних, просветних и јавних предузећа.

 

Након састанка, у 14 сати Ранђеловић и Тајић ће са председником Привременог органа Општине Зубин Поток Срђаном Вуловићем обићи социјално угрожене породице Зорана и Миломира Бишевца у селу Јабука и Радета Ђукића у селу Горњи Јасеновик.

У 15 сати, предвиђен је обилазак породица Момира и Горана Ђурића у селу Црепуља, којима је Општина Зубин Поток помогла у изградњи и адаптацији кућа.

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић, данас у 9 сати, у згради Општине наставља посету Лепосавићу састанком са председником Привременог органа Општине Лепосавић Зораном Тодићем, командиром Полицијске станице Лепосавић и командиром Ватрогасне јединице.

У 10 сати предвиђено је да се Петар Петковић у Конференцијској сали Општине Лепосавић састане са директорима Погона флотације Комбината Трепча, Фабрике зглобних лежајева „Прва Петолетка“, ЈП Србија шуме, Шумског газдинства „Ибар“, Пекарске индустрије „Жито продукт“, Космет пута, Друштвене ишране, Фабрике намештаја „Храст“, Фабрике кожне галантерије „Пролетер“, Електро дистрибуције – Радна јединица Лепосавић, Земљорадничке задруге, Пореске управе, Катастра и Општинске организације Синдиката.

Након састанка, Петковић ће обићи социјални угрожену породицу Срђана Радовановића, коме је Општина Лепосавић донирала средства за изградњу куће.

У 12 сати помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић обићи ће Фабрику зглобних лежајева „Прва Петолетка“.

На крају посете Лепосавићу, Петковић ће у селу Јелакце, на истоку ове општине, уручити пакете помоћи за осам домаћинстава.

Подели на: