Најновије вести

Промовисани нови доктори наука на Приштинском универзитету у Косовској Митровици

У сурет Видовдану и Дану Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици данас је свечаној сали Ректората одржана промоција доктора наука, који су одбранили докторске дисертације на овом Универзитету између два Видовдана.

У докторе наука промовисани су кандидати Јелена Станишић Зиндовић, Јелена Газдић, Јована Гаљак, Момир Стевановић, Милош Дамјановић, Миловоје Јовановић, Марија Вуковић и Милан Милосављевић.
Ректор Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској Митровици проф. др Небојша Арсић је пожелео добродошлицу кандидатима, како је рекао, у клуб академских грађана са највишим звањем доктора наука.
– Сви ви знате колико сте труда и зноја уложили да постанете оно што сте данас и дочекали да будете промовисани у докторе наука за своје научне области- казао је Арсић и додао да су визија и упорност одлика оних који успевају у животу.
Како је рекао, ово је посебан да за кандидате, али и за Универзитет, јер су нови доктори наука делом и резултат рада запослених на Универзитету, као и да ће се део њих придружити Универзитету и ту наставити свој образовни и научни истраживачки рад. Свима им је на крају пожелео пуно успеха у будућем животу и раду.
С.К.
Подели на: