Најновије вести

Ракић и Тодић разговарали о подршци инфраструктурним пројектима у Лепосавићу

Да је улагање у инфраструктуру један од главних сегмената развоја сваке локалне самоуправе и да се управо из тог разлога мора константно радити на овом пољу, данас су се сложили министар за заједнице и повратак Горан Ракић и градоначелник Општине Лепосавић Зоран Тодић

 

 

Они су током данашњег састанка договорили да општини Лепосавић у наредном периоду Министарство за заједнице и повратак пружи финансјиску подршку у реализацији инфраструктурних пројеката које ова општина издвоји као најприоритеније.

”Скоро свакодневно разговарам са градоначелницима општина на који начин можемо да унапредимо живот људи. Драго ми је да изналазимо начине да им помогнемо и да на захтеве које добијам могу да одговорим позитивно. Водећи се чињницом да смо преузели одговорност да сваким даном радимо све више на ономе што чини живот бољим, максимално се трудимо да добијено поверење и оправдамо”, казао је Ракић.

Тодић је истако да искрена жеља Министарства за заједнице и повратак и министра Горана Ракића да им помогне да град Лепосавић буде боље уређен и функционалнији , становницима ове општине шаље јасну поруку да увек неко брине о њима.

Ракић и Тодић су за наредну недељу договорили потписивање неколико Меморандума након којих ће започети конретна реализација пројеката у овој општини.

Подели на: