Најновије вести

Сарадња са „ Јумком“ из Врања уз иновације у производњи

Смеши се будућност фабрици „Јавор new“ у Зубином Потоку

 

Председник Привременог органа Општине Зубин Поток Срђан Вуловић је ових дана са сарадницима, посетио фабрику “Јумко” у Врању. Генерални директор фирме “Јумко” Бранислав Трајковић угостио је представнике општине Зубин Поток, а недавно је и сам боравио у овој општини, посетивши фабрику “Јавор” са којом “Јумко” има успешну сарадњу.

Представници општине Зубин Поток имали су прилику да виде нове методе и машине у производњи, али и да договоре наставак сардње, уз неопходне иновације у будућности за ове две фабрике.

Да подсетимо, недавно је заменик косовског премијера и министар локалне самоуправе Горан Ракић, посетио општину Зубин Поток, заједно са амбасадором Норвешке Јенсом Ериком Грондахлом и шефом мисије ОЕБС-а на Косову Јаном Братуом.

У пратњи градоначелника Зубиног Потока Срћана Вуловића  и његових сарадника,  делегација је обишла фабрику “Јавор new” и језеро Газиводе.

Током посете било је речи о будућој сарадњи и економским мерама које ће бити предузете у циљу ублажавања кризе која је наступила услед пандемије ковид  19.​

Званичници су обишли север Косова и Северну Митровицу, заједно са вршиоцем дужности градоначелника Северне Митровице Александром Спирићем и градоначелницима Вучином Јанковићем, Зораном Тодићем и Срђаном Поповићем.

  С.Ђ.

 

Подели на: