Најновије вести

СЛС у посети селима Пасјане и Будрига у општини Партеш-Пасјане

Самостална либерална странка наставила је своју кампању за превремене парламентарне изборе посетом општине Партеш, посетом села Пасјане и Будрига. Председник СЛС Слободан Петровић је заједно са кандидатима за посланике СЛС-а и блиским сарадницима обишао неколико породица и разговарао са мештанима ових села о проблемима са којима се суочавају.

 

Данашња посета општини Партеш – Пасјане, започета је обраћањем докторке Јелице Крчмаревић и њеног сина Огњена Крчмаревића медијима и јавности испред зграде Здравственог Центра Гњилане у Пасјану, поводом пружања јавне подршке Самосталној либералној странци и поред великих притисака које ова породица трпи од стране локалних власти.

“Овде сам да дам подршку СЛС-у, на челу са господином Петровићем као и свом сину Огњену који се као одборник у општини Клокот прикључио СЛС-у. Овде сам да људи чују шта ја причам, шта износим ,да не подлежу притисцима, да их се не плаше,” изјавила је докторка Крчмаревић.

Након јавног обраћања докторке, председник Слободан Петровић је са кандидатима за посланике у шетњи Пасјаном разговарао са великим бројем мештана о проблемима са којим се суочава локално становништво, али и грађани читавог Поморавља.

Такође, мештани окупљени у селу Доња Будрига су изнели своју забринутост о недостатку могућности запослења младих људи, недостатку путне инфраструктуре, нефункционалности водовода и низ других проблема који муче мештане у руралним крајевима.

Овом приликом мештанима општине Партеш – Пасјане кандидати СЛСа за посланике из косовског Поморавља Срђан Јовановић, Драган Трајковић и Срђан Максимовић поручили су да 6. октобра изађу на изборе и свој глас дају Самосталној либералној странци заокружујући број 121, јер гласањем за Самосталну либералну странку гласају за људе који ће заступати интересе свог народа у Косовском поморављу као и на читавом Косову.

Подели на: