Најновије вести

Снабдевање чистом водом је приоритет

Вељи Брег и Газиводе добијају системе за пречишћавање отпадних вода.

Министар за заједнице и повратак у косовској влади Горан Ракић и градоначелник Зубиног Потока Срђан Вуловић потписали су ових дана меморандум за изградњу система за пречишћавање отпадних вода, који ће бити инсталирани у насељима Вељи Брег и Газиводе. У овом пројекту учествује и Јавно предузеће „Ибар Лепенац „ Потписници меморандума су истакли да је снабдевање чистом пијаћом водом у овој општини приоритет.
-Врло често говоримо о томе колико је значајно имати чисту и исправну пијаћу воду. Вођен тиме подржао сам овај пројекат. Коначно ћемо у општини Зубин Поток урадити нешто што је недостајало свих ових година. Градоначелнику Вуловићу сам рекао да ћемо када су у питању инвестиције за Зубин Поток, подршку тражити и од других институција и организација”, казао је Ракић.
Градоначелник Зубиног Потока Срђан Вуловић је рекао да је овај пројекат значајан и за друге општине јер ће на овај начин чисту пијаћу воду добијати и грађани Северне и Јужне Митровице, Србице, Вучитрна, Глоговца и Приштине.” рекао је Вуловић.
С.Ђ.

Подели на: