Најновије вести

Спирић: Настављамо да помажемо породицама у Косовској Митровици

Председник Привременог органа Општине Косовска Митровица Александар Спирић обишао је данас породицу Момчила Радовановића, који болује од мултипле склерозе и обећао реновирање куће, у којој живи са супругом и двоје деце.

 

“У оквиру помоћи и подршке српском народу на простору Косова и Метохије, пре свега грађанима у Косовској Митровици данас смо у прилици да посетимо и конкретно помогнемо породици Радовановић. Има још људи који су спремни да помогну у овој акцији. Не смемо дозволити да људи који живе са нама и поред нас буду на било који начин заспостављени и ускраћени за бољитак, пре свега због ове деце која су будућност”, рекао је Спирић.

Истакао је да ће локална самоуправа адаптирати кућу ове породице и да је то показатељ да државне институције и Република Србија настоје да из дана у дан омогуће бољи живот и трајање на простору Косова и Метохије. Он је позвао привреднике и предузетнике који желе да помогну и истакао да је фирма “Рад 028” препознала ову породицу за помоћ и подршку.

“У ову акцију морамо да будемо сви укључени. Има још породица којима је потребна помоћ. Нећемо се зауставити, већ ћемо интензивно трагати за тим породицама, и решавати одмах њихове проблеме” рекао је Спирић.

Подели на: