Најновије вести

Спирић обишао завршен анекс ПУ”Даница Јарамаз” и нове просторије Центра за социјални рад

Председник привременог Органа органа општине Косовска Митровица Александар Спирић обишао је данас завршен анекс ПУ “Даница Јарамаз” у Косовској Митровици. Уређено је нових 500 квадрата за малишане за које је Канцеларија за Косово и Метохију Владе Србије обезбедила 18 милиона динара.

 

Председник Александар Спирић је најавио партерно уређење дворишта за потребе одржавања различитих манифестација. Он је похвалио рад и руководство ПУ “Даница Јарамаз”.

Директорица ПУ “Даница Јарамаз” Горица Маринковић је захвалила на посети и подршци коју добијају од локалне самоуправе.

“Локална самоуправа и председник увек имају слуха за наше потребе и потребе и добробит наше деце и града. Хоћу да нагласим да овим проширењем и изградњом анекса добијамо две нове радне собе за васпитне групе и једну јаслену и тиме повећавамо капацитет”, рекла је Маринковић.

”Добићемо и фискултурну салу, а моћи ћемо захваљујући новим капацитетима да примимо сву децу коју родитељи пријаве и пружимо им адекватне услове за боравак”, додала је директорица ПУ у Косовској Митровици Горица Маринковић и додала да услуге деци пружа одличан и стручан наставни кадар.

Подели на: