уторак, 17. маја 2022. | 10:22
Најновије вести

Срби са КиМ никада неће радити против своје државе и народа

Српска листа најоштрије је осудила “организовану хајку и харангу против директора Канцеларије за Косово и Метохију Марка Ђурића, чија је кривица једино у томе што је имао храбрости да јавно осуди и раскринка подлости Раде Трајковић, представнице свих лажних патриота у Србији”.

 

Рада Трајковић, подржана десетинама ботова, читав дан напада Марка Ђурића због изречене истине, а истина је да је она приштинском правосуђу клеветала и лажно оптуживала Србе са Косова и Метохије и државу Србију, и то недвосмислено потврђује документ који је данас јавности предочио председник Србије Александар Вучић”, наводи се у саопштењу Српске листе.

Српска листа сматра да “је Ради Трајковић и појединим корисницима друштвених мрежа врлина када мрзите и презирете сопствену државу, а грех када стајете у њену одбрану”.

Српска листа позвала је “директора Ђурића и председника Вучића да наставе да непоколебљиво бране Србију и њен углед и да се не обазиру на бахату мањину која би да глорификује лажове а да веша, стреља и у гасне коморе шаље оне који воле своју државу”.

“Срби са Косова и Метохије, а у њих не убрајамо Раду са Савског Венца, никада се неће стидети Србије и шуровати са Албанцима против сопствене државе и народа, и то ће громогласно поручити и сутра у Београду на митингу за будућност Србије”, закључује се на крају саопштења.

Подели на: