понедељак, 16. маја 2022. | 16:57
Најновије вести

Шубарић: Грађани су подржали развој и просперитет Србије и одбрану КиМ

Председница општине Грачаница Љиљана Шубарић оценила је да су грађани на јучерашњим изборима подржали економски развој и просперитет Србије и одбрану Косова.

 

Шубарић је истакла да су Срби са Косова још једном показали да подржавају политику мира и стабилности и додала да је поносна на њих, јер су се одазвали позиву своје државе да, упркос многим препрекама, оду у централну Србију и гласају.

“Грађани су одговорно гласали за политику нашег председника, за развој и просперитет Србије и одбрану Косова и Метохије. Таква политика има апсолутну подршку грађана и то се још једном показало на овим изборима. Лично сам задовољна оствареним резултатима који су, у овим тешким околностима, заиста задивљујући”, казала је Шубарић.

Шубарић је додала да ће српски народ на Косову и у будућности уживати подршку државе Србије и председника Александра Вучића.

Због забране Приштине да се на територији Косова одрже српски избори, бирачи су били приморани да путују у неколико општина у централној Србији како би тамо остварили своја бирачка права. “Спремност грађана да пређу толике километре показује какву подршку ужива државна политика међу нашим народом на овим просторима. Наш народ је својим гласом подржао нове школе, путеве, фабрике, инвестиције”, рекла је Шубарић.

Подели на: