уторак, 17. маја 2022. | 15:16
Најновије вести

Свечани дефиле

Матуранти Средње Пољопривредне школе Приштина- Лешак

 

Ученици завршног разреда Средње Пољопривредне школе Приштина, који од 2000-е године раде у Лешку прославили су завршни испит и матуру. У свечаном дефилеу, поздрављени од родитеља, родбине, пријатеља и мештана Лешка, прошетали су овом варошицом на крајњем северу Косова и Метохије.

-Генерације наших ученика завршиле су средње образовање овде у Лешку, а сада испраћамо и овогодишњу генерацију матураната, на наставак школовања или покретање посла, како сами буду одлучили, каже Ивица Михајловић, директор Средње Пољопривредне школе Приштина-Лешак.

 


Свечано и раздрагано, како то само младост уме, свечано обучени и пуни жеља и снова, матуранти су блистали у овом дану. Ови матуранти завршили су средњошколско образовање и стекли дипломе пољопривредног техничара и ветеринарског техничара, четвртог степена стручности и дипломе месара и пекара, трећег степена стручности.

Након дефилеа улицама Лешка, свечаност је настављена у ресторану уз дружење и најлепше жеље у животу и за поновни сусрет кроз десет година.

В.В.

Подели на: