Најновије вести

Светосавско даривање

Подељено је укупно 604 пакета слаткиша за малишане у Лепосавићу, Лешку и Сочаници.

 

За празник школске славе Светог Саве председник Привременог органа општине Лепосавић Зоран Тодић уручио је поклон пакетиће за малишане од првог до четвртог разреда у Основним школама у Лепосавићу, Лешку и Сочаници, а средства за ово светосавско даривање делом су обезбедили и пријатељи Општине Лепосавић из централне Србије и Републике Српске.
За основце у Основној школи,,Лепосавић,, поклон пакетиће обезбедила је општина Стара Пазова, а основцима из Сочанице прикупио је Милорад Арлов, председник Одбора из Републике Српске за помоћ српском народу на Косову и Метохији.
Основце у ОШ,,Стана Бачанин” даровала је општина Лепосавић.
Овом приликом председник ПО општине Лепосавић Зоран Тодић истакао је посебну захвалност пријатељима из Старе Пазове и Републике Српске, који константно помажу српски народ на КиМ.
-Наша будућност су наша деца и радимо и радићемо све да им обезбедимо безбрижно детињство и одрастање. И на онај начин честитамо свим ђацима и просветним радницима школску славу Светог Саву, са жељом да наставе образовање и васпитање младих у духу православља, казао је Тодић. Подељена су укупно 604 пакета слаткиша. В.В.

Подели на: