понедељак, 29. маја 2023. | 07:57
Најновије вести

Тодић: Српски народ са Косова и Метохије најбоље зна шта значе мир и стабилност

„Упркос забрани да се избори одрже у српским срединама на Косову и Метохији, који су се одржавали свих ових година уназад од 1999. године, српском народу није пало тешко да пређе и по више десетина километара да се изјасни на изборима, јер када је држава Србија у питању, нашем народу није тешко и да је та удаљеност много већа“, рекао је данас у Рашки градонечелник Лепосавића Зоран Тодић.

 

 

Српски народ доласком у Рашку данас, јасно говори коме жели да припада и коме припадамо свих ових векова од постојања. Организовали смо се и поред свих тешкоћа излазност је задовољавајућа“, рекао је Тодић.

Одлуку Приштине о забрани гласања на КиМ Тодић је окарактерисао као неразумну.

„То није спречило наш народ да се изјасни и да још једном покажемо да смо за политику мира, политику стабилности јер српски народ најбоље зна шта значе те две речи – мир и стабилност. Верујем да ће после ових избора јединство и слога који су бедем и брана српског останка бити још чвршћи, а уз помоћ наше државе Србије ћемо још јаче чувати наше вековно присуство на простору Косова и Метохији“, поручио је Тодић.

 

Подели на: