Најновије вести

Тодосијевић: Прослава Дана општине Звечан прилагођена новонасталој ситуацији

Због епидемиолошке ситуације изазване пандемијом коронавируса, прослава Дана општина Звечан биће прилагођена новонасталој ситуацији.

 

Као и увек, поштујући препоруке своје државе, овога пута у борби против глобалне пандемије која није ни нас заобишла, општина Звечан свој 29. рођендан неће обележити уз званице и драге госте. Али, то није разлог да се не подсетимо да наши суграђани већ три деценије успешно бране своја огњишта, идентитет и интересе своје отаџбине”, наводи се у саопштењу председника Привременог органа општине Звечан Ивана Тодосијевића.
Тодосијевић је указао да држава Србија подршком и сталним улагањем у бољи живот и убрзан развој општине настоји да живот српског народа на КиМ учине што бољим и лакшим.
“Стога је извесно да су народ, општина и држава Србија нераскидива веза и моћ којом ћемо победити сва зла овог света, па и ово последње, коронавирус. Нећемо одустати од борбе за сваког грађанина, свако домаћинство и институцију којима показујемо да смо ту и да нас може бити само више. Нашим суграђанима желим да остану, као и увек, јаки, одговорни и сложни, и обећавам да ћемо следећи, јубиларни 30. рођендан прославити још јачи и постојанији”, навео је Тодосијевић.
Он је додао да ће Општина Звечан, ценећи досадашње резултате, марљивост, рад и постигнути успех, најбољим ђацима генерације основних и средње школе доделити и ове године захвалнице и вредне новчане награде.

Подели на: