Најновије вести

Тражи се смена командира полиције

Нови протест у Грачаници

 

Поводом напада и пребијања Луке Димитријевића у Грачаници је одржан још један протест на коме се окупло неколико стотина мештана Грачанице. Са протеста је упућен захтев да командир Полицијске станице у Грачаници поднесе оставку.
-Позивам командира и полицајце у Грачаници који раде на овом случају да буду часни и поштени према себи ,јер и они имају децу, да се склоне са овог случаја, јер, из неког разлога, не раде како треба. Тражићу од регионалне полиције да преузме случај, покрене поново истрагу и да изузме пристрасан став људи који воде полицијску станицу у Грачаници, рекао је на протесту Дејан Димитријевић, Лукин отац и додао да су Албанци неколико пута долазили у станицу и давали изјаве а да су тек на његово инсистирање из полиције позвали да изјаве дају и девојке које су биле сведоци напада на његовог сина.
На протесту су били и представници локалних институција и цивилног сектора.
-Уколико командир и руководство полицијске станице у Грачаници не поднесу оставке инсистираћу да се започне процес њихове смене, рекао је Срђан Поповић, председник општине Грачаница и додао да је пре неколико година Скупштина ове локалне самоуправе донела одлуку да командир Братислав Трајковић буде разрешен.

М.Ч.

Подели на: