недеља, 19. фебруара 2023. | 10:51
Најновије вести

У селу Граце у општини Вучитрн изгорела кућа осмочлане породице Михајловић

У селу Граце у општини Вучитрн јутрос је изгорела кућа осмочлане породице Михајловић, и Канцеларија за Косово и Метохију је одмах предузела мере како би се оштећенима помогло у овим тешким тренуцима.

 

 

Пожар је, како је утврђено, избио несрећним случајем, услед квара на инсталацијама, а Канцеларија за Косово и Метохију је, у сарадњи са нашим Привременим органом у општини Вучитрн, пронашла најадекватнији начин да се помогне породици Милана Михајловића.

Породица Михајловић је привремено смештена у други дом, и моћи ће да рачуна на сву потребну помоћ, а у наредних неколико дана почеће и реновирање куће, која је у пожару екстензивно оштећена, наводи се у саопштењу.

Канцеларија за Косово и Метохији је свесна тешких услова у којима живе Срби у селима на потезу између Косовске Митровице и Приштине и наставиће да са посебном бригом и пажњом помаже нашим сународницима у том делу покрајине.

У протеклом периоду представници Канцеларије за Косово и Метохију и локалних власти посетили су сва српска насеља у овом делу Косова и Метохије и потпуно су свесни осетљивих безбедносних и социјалних услова у којима наши сународници живе, и у складу са тим се планирају и реализују пројекти помоћи и подршке.

Подели на: