среда, 30. новембра 2022. | 21:55
Најновије вести

У Северној Митровици сумњива смрт и саморањавање ватреним оружјем

Србин В. М. (1968) пронађен је синоћ без знакова живота у свом стану у улици Филипа Вишњића у Северној Митровици, потврдио је за Радио Косовска Митровица портпарол Косовске полиције за регион Север, поручник Бранислав Радовић.Косовска полиција изашла је на терен, док је дежурни лекар констатовао смрт у 19:55. Након што је обавештен надлежни тужилац дело је окарактерисао као сумњива смрт, рекао је Радовић.

 

Тело преминулог В. М.,како нам је рекао Радовић, прослеђено је на обдукцију у Приштину.Истрага је у току.

У другом одвојеном случају, из клиничко-болничког центра у Косовској Митровици обавештена је Косовска полиција да је ноћас око 03.42 часова, на пријемном одељењу хоспитализовано лице са повредама од ватреног оружја.“Реч је о Бошњаку Е.М. (1979). Над лицем је извршена хируршка интервенција и лице је пребачено са интензивне неге на хируршко одељење. Према изјави блиских рођака, лице је након свађе са супругом, покушало себи да одузме живот пуцајући у леву страну груди”, казао је регионални портпарол Косовске полиције поручник Бранислав Радовић.

По налогу дежурног тужиоца отворена је истрага, случај је окарактерисан као “неовлашћено власништво, контрола или поседовање оружја” из члана 366 КЗК и истрага је у току, закључио је Радовић.

Подели на: