понедељак, 05. јуна 2023. | 18:36
Најновије вести

У Зубином Потоку одржана завршна конвенција

У Зубином Потоку одржана је завршна конвенција на којој се многоројним житељима Ибарског Коласина обратио кандидат Српске Листе за градоначелника Зубиног Потока Срђан Вуловић.

 

Кандидат за градоначелника Срђан Вуловић и заменик директора Канцеларије за КиМ Душан Козарев позвали су житеље Ибарског Колашина да у недељу у што већем броју изађу на изборе јер победа у недељу треба да буде победа српског народа на челу са државом Србијом, председником Вучићем и Канцеларијом за КиМ.

“Двадесет година је прошло а ми смо сви овде и зато вас позивам да у недељу поново бијемо битку и покажемо Албанцима и њиховој власти у Приштини, да покажемо међународној заједници да смо овде, да немамо намеру да идемо већ ћемо са својом државом Србијом и Канцеларијом за КиМ наставити нашу борбу”, рекао је Вуловић.

Заменик директора Канцеларије за КиМ Душан Козарев подсетио је “да смо од 2013. године успели да будемо своји на своме , да се у Зубином Потоку и другим српским срединама на КиМ виори српска застава” и поручио “да понављате која је ваша застава, држава, председник”.

“То је оно што се и у недељу поставља као питање “, рекао је Козарев.

Избори који ће бити одржани у недељу 19. маја од суштинског су И национлног значаја за све Србе који живе у Покрајини.

Подели на: