Најновије вести

Ускоро отварање Омладинског центра

Дружење за Међународни дан младих

 

На Међународни дан младих који се обележава 12. авгаста, председник општине Грачаница Срђан Поповић примио је представнике појединих омладинских невладиних организација како би саслушао њихове проблеме и како би им се у име локалне самоуправе захвалио на помоћи коју пружају становништву у доба пандемије. Због несебичне помоћи грађанима општине протеклих месеци Поповић је уручио Омладинском савету из Грачанице захвалницу. Том приликом председник општине је најавио да ће крајем месеца бити отворен Омладински центар у Грачаници.
-Општина Грачаница има веома добру сарадњу са омладинским организацијама које делују на њеној територији и та наша сарадња рефлектовала се успешно и на терену у овом времену пандемије. Чланови Омладинског савета су свакодневно помагали угроженом становништву, пре свега старима, у достави хране, лекова и свега што им је било неопходно. У циљу наставка наше сарадње изграђена је зграда Омладинског центра у центру Грачанице. Од њих очекујем да буду креативни, да имају идеје и да раде на себи. Општина је ту да им помогне у сваком смислу. Кад једна општина има успешне омладинске организације то значи да је и она сама успешна и да има будућности за све, казао је Поповић.
Представници Омладинског савета захвалили су се председнику општине Грачаница на подршци и бризи за омладину и најавили да ће и у будуће уложити максималне напоре и труд да помогну развој младих на територији ове локалне самоуправе.

М.Ч.

Подели на: