Најновије вести

Уже подручје Звечана трећи дан без струје

Потрошачи у ужем подручју Звечана трећи дан су без струје. Надлежни тврде да је реч о комплексном квару на мрежи и да се чека долазак мерних или испитних кола, која ће помоћи у решавању проблема.

 

Директор “Енергетике”, Драгослав Милошевић, каже за Радио Контакт Плус да надлежни улажу максималне напоре да се отклони квар у Звечану.

„Јуче смо чекали мерна кола са јужне стране, а данас чекамо да дођу друга из централне Србије, па која брже стигну… Постоји и процедура у вези са колима која су упућена из централне Србије, па док се све то заврши… Контактирали смо и министра Ракића, надајући се да ће он успети да убрза процес. Ми ћемо поправити, али то није трајно решење, мораћемо рестрикције да уведемо. Право решење је замена кабла“, објашњава Милошевић.

Такође, потрошачи у улицама Немањина, Књаза Милоша, Луја Браја и Ослобођења у Косовској Митровици, тренутно без струје због квара на високонапонском каблу.

Дежурне екипе су на терену и ради се на отклањању квара, рекао је за Радио Контакт Плус главни диспечер Електродистрибуције у Косовској Митровици, Зоран Обрадовић.

Додао је да ће потрошачи у тим деловима града добити струју за око сат времена.

Подели на: