Најновије вести

„Волим Косовску Митровицу“

У склопу друге фазе изградње кружног тока на раскрсници улица Краља Петра И и Књаза Милоша данас се поставља натпис „Волим Косовску Митровицу“, који ће красити сам град и тако испратити актуелни тренд промоције који је већ заступљен и у бројним другим градовима централне Србије, наводи се у сопштењу Привременог општинског органа.

 

Председник Привременог органа Александар Спирић нагласио је да су слова на натпису ћирилична и 3 Д светлећа, у укупној дужини 17 метара.

„И овим доказујемо колико волимо свој град и своје ћирилично писмо, као и боје своје заставе. У мору најлепших фотографија Косовске Митровице, нове разгледнице и успомене ствараће на овом месту како домаћини, грађани Косовске Митровице, тако и нама увек драги гости, студенти из целе наше земље, и сви добронамерни људи. Да смо град великог срца и љубави показали смо свих ових година, а колико волимо свој град доказујемо и данас новим симболом који ће бити постављен“ истакао је Спирић.

Подсетимо, радови на изградњи кружног тока у финалној фази предвиђају и изградњу фонтане. Укупна вредност пројекта изградње и уређења кружног тока износи 6.210.000 динара. Средства су обезбеђена из буџета Привременог органа Општине Косовска Митровица.
С.К.

Подели на: