Најновије вести

Вучић честитао новоизабраној председници Мађарске: Србија ће остати снажан партнер

Председник Александар Вучић упутио је честитку новоизабраној председници Мађарске Каталин Новак, у којој је истакао да ће Србија остати снажан, поуздан и искрен партнер Мађарске.

 

“Од срца Вам честитам на избору за председницу Мађарске, уз жеље да ову изузетно одговорну функцију вршите са доследношћу и озбиљношћу са којима сте обављали и све претходне важне и захтевне дужности”, поручује Александар Вучић у честитки Каталин Новак, саопштила је Служба за сарадњу с медијима председника Републике.

Наглашава да ће Србија остати снажан, поуздан и искрен партнер Мађарске, будући да се наши односи заснивају на међусобном уважавању, дубоком разумевању и пријатељству наших народа.

Вучић истиче да политика премијера Виктора Орбана и његових сарадника, као и однос међусобног поштовања, представљају гарант даљег развоја наших земаља, али и подизање односа између Србије и Мађарске на још виши ниво.

“Поштована председнице Новак, желим да искористим ову прилику да изразим наду у Вашу скору посету Србији. Још једном Вам честитам на избору, уверен у изузетну предстојећу сарадњу на добробит свих наших грађана”, наводи се у честитки председника Вучића.

Подели на: