Најновије вести

Вучић: И када је тешко, никада не одустајемо, јер другу земљу немамо

Председник Србије Александар Вучић, сумирајући недељу која је за нама, рекао је да је разговарао са многим светским и регионалним лидерима о важним питањима за Србију и да никада неће одустати од пута слободе.

 

 

Недељу која остаје за нама, обележили су бројни сусрети, како са регионалним, тако и са светским лидерима, а разговарали смо о свим важним питањима за Србију, Западни Балкан и свет. Настављамо да се боримо за нашу земљу и њен просперитет, не одустајући од свог пута слободе, независности и самосталности”, написао је Вучић на Инстаграм налогу “будућностсрбијеав”.

Додао је и да му је драго што смо као држава, уз подршку европских партнера, успели да пружимо дом избеглим лицима из БиХ и Хрватске и да тако, барем делом, помогнемо да живе окренути сигурнијој и срећнијој будућности.

“Посебно сам поносан на наш, а светски стадион Дубочица у Лесковцу, на којем ће стасати нове генерације спортиста, а пре свега храбрих и добрих људи. Сваки дан је нова утакмица и нова борба не само на терену, већ и за Србију, њене интересе и бољитак. И када је тешко, никада не одустанемо јер другу земљу немамо”, закључио је Вучић.

Подели на: