Најновије вести

Вучић: “Поносан сам што сте овде, сањајте велике снове и побеђујте”

Председник Србије Александар Вучић примио је данас младе спортисте са Косова и Метохије, из Републике Српске и дијаспоре, учеснике кампа “Србија те зове 2023”.

 

 

Вучић је на почетку обраћања захвалио свима који воле и поштују Србију. Како је рекао, “спортски дух ствара добре и вредне људе”.

“Они који се баве спортом ти људи зању да губе, али знају и да побеђују. Зато вас молим млади људи, не постављајте себи мале циљеве, размишљајте шта можете да учините за себе и своју породицу”, навео је он.

Вучић је младима реако да не сањању мале снове већ да сањају велике снове и да себи поставе високе циљеве.

Он је подсетио да је пред нама Еxпо и рекао да млади спортисти су добродошли да учествују. Он је додао да су сви људи добродошли.

“Најавили смо амбициозне планове, и сви ви што долазите из свих делова света, добродошли сте и има вас много што можете да помогнете око организације Еxпо 2027, да нам објасните шта је спорт и како можемо да повезујемо људе, да правимо мостове пријатељства”, рекао је Вучић.

Како је реако за нас је важно када сањамо снове да те снове и остваримо.

Вучић се осврнуо и на Београд на води, како је рекао пре неколико година то је било шипражје и да је много људи било против, а данас то изгледа другачије, успели смо да урадимо шта смо хтели.

“Зато децо, снага и воља су најбитнији, и високо постављајте лествицу, ако хоћете да будети успешни и побеђујете. Ово је ваша земља, Србија вас увек чека. Ја вам желим добро здравље, па се видимо следеће године” поручио је Вучић уз поздрав живела Србија,

Пратите нас на нашој Фацебоок и Инстаграм страници, Тwиттер налогу и укључите се у нашу Вибер заједницу.

Подели на: