Најновије вести

Вучић: Разговарао сам на кратко са Шмитом, ускоро састанак

Председник Србије Александар Вучић пренео је новинарима да се данас у Бледу на кратко видео са високим представником за БиХ Кристијаном Шмитом и најавио да ће се ускоро састати и разговарати са њим.

 

 

Ускоро ћемо се видети, данас сам га видео, поздравили смо се овде на 30 или 40 секунди, разменили кратко мисли о панелу на коме сам учествовао. Требало би да га видим, не знам сад тачан датум. Побркао сам све датуме, пошто одједном има захтева за милион посета и разговора”, рекао је Вучић одговарајући на питање новинара да ли је тај састанак договорен и за када.

Додао је да ће се свакако са Шмитом ускоро видети и истакао да је за нас важно да је Шмит реаговао на такав начин да није послушао бесмислене захтеве (члана председништва БиХ Шефика Џаферовића да смени Милорада Додика), као што су када не може другачије, како је рекао, онда – другарице учитељице смените овог који ми се не свиђа.

“Не разумем то, али неки људи не могу да разумеју колико је то неодговорно, опасно и играње ватром. Видећемо какви ће закључци по том питању да буду”, казао је Вучић.

Подели на: