Најновије вести

Вулин: Не требају странци, довољни су Срби рођени на КиМ

Министар унутрашњих послова Александар Вулин, одговарајући бившем команданту КБС-а Кастратију, који је рекао да има информације да председник Србије Александар Вучић и министар Вулин регрутују руске плаћенике да би их довели на север Косова, каже да не требају странци, довољни су Срби рођени на КиМ.

 

 

Када код Шиптара проговори страх и нечиста савест, обично лупетају о српској агресији и руској опасности, и почну да кукају како је Вучић опасан, а Србија велика. Ни председник Вучић ни ја не спремамо и не тражимо руске добровољце. Да Србија хоће да се силом врати и на север и на југ Косова и Метохије, не би јој требали ни Руси ни било који други странци, довољни су Срби рођени на КиМ. У то су се Шиптари уверили када су слали бахате специјалце на север Косова и Метохије, а понизне и уплашене их повлачили на југ”, изјавио је министар унутрашњих послова Александар Вулин, одговарајући бившем команданту КБС-а Кастратију, који је рекао да има информације да председник Србије Александар Вучић и министар Вулин регрутују руске плаћенике да би их довели на север Косова.

“Шиптарско лупетање о Русима на северу КиМ треба да послужи као разлог да НАТО још једном подигне оружје како би водио рат који Шиптари сами никада нису могли да добију, баш као што сами нису могли да направе ни државу. Ако силе запада имају глава својих грађана на бацање и жеље да воде шиптарске ратове, ми Срби главе своје деце за губљење немамо. Вучић је једини лидер на Балкану коме је до мира стало више него до сопствене политичке будућности, али то је његова снага, није слабост”, поручио је министар Вулин.

 

Подели на: