понедељак, 23. новембра 2020. | 20:05

Вулин обишао полицајце у КЗБ: Неприхватљиво угрожавање безбедности наших припадника

Министар унутрашњих послова Александар Вулин поручио је да угрожавање безбедности припадника српске полиције у Копненој зони безбедности није прихватљиво и да ће МУП учинити све да упозори међународне факторе, на првом месту КФОР, да је њихова одговорност било какав улаз из дубине територије са простора Косова и Метохије, саопштено је из МУП-а.

 

 

Вулин, који је у месту Штава код Куршумлије обишао полицијске службенике на које су синоћ из правца Косова и Метохије из аутоматског оружја пуцали непознати нападачи, нагласио је да свакодневне крађе шуме и насртаји на имовину становништва у Копненој зони безбедности забрињавају свакога у Србији, а посебно Министарство унутрашњих послова.

“Министарство унутрашњих послова ће учинити све да упозори међународне факторе, на првом месту КФОР, да је њихова одговорност било какав улаз из дубине територије са простора Косова и Метохије. Њихова пасивност угрожава безбедност наших припадника, а то је нешто што је апсолутно недопустиво”, истакао је министар Вулин.

Подели на: