Најновије вести

Вулин Рами: Пријатељу, престаните да живите у самообмани

Министар одбране Србије Александар Вулин поручио је албанском премијеру Едију Рами да би Албанци требало да престану да живе у самообмани да су жртве и да дозволе Србима да сахране своје мртве, а да казне живе за њихову смрт.

 

Александар Вулин је у саопштењу одговорио на објаву на Твитеру коју је албански премијер Еди Рама упутио председнику Александру Вучићу.

“Како је могуће да се у данашње време негира документовани ратни злочин какав је масакр у селу Клечка или Радоњићко језеро. Пријатељу, престаните да живите у самообмани да сте жртве, допустите пријатељи да живи Срби сахране своје мртве из Жуте куће, нека бар сазнају где су остаци њихових мртвих, нека живи сазнају ко је мртвим учинио двогодишњег Данила Цокића у Ливадицама. Пријатељу, нека живи казне оног ко је стрељао 14 жетелаца у Старом Грацком и ко је стрељао децу на реци Бистрици, и да живи казне оног ко је одсекао главу монаху Харитону у Призрену”, изјавио је министар одбране Александар Вулин одговарајући на Рамину поруку председнику Александру Вучићу.

“Пријатељу, престаните да живите у самообмани да сте жртве. Допустите да сахранимо мртве и да за њихове смрти казнимо живе”, изјавио је министар Вулин, саопштено је из његовог кабинета.

Подели на: