Најновије вести

Вулин у Копненој зони: Насиље над Србима неприхватљиво

Министар унутрашњих послова Александар Вулин обишао је данас припаднике полиције и војске у бази “Шушњак” у Копненој зони безбедности и поручио да је сваки припадник Министарства унутрашњих послова спреман да заштити Србе где год они живели, посебно на територији јужне српске покрајине.

 

 

У Копненој зони безбедности стање је мирно и у потпуности под контролом. На сваком делу наше територије ред и закон се поштују и чува се имовинска и лична сигурност сваког грађанина наше земл?е“, истакао је Вулин,саопштено је из МУП-а.

Вулин је још једном нагласио да су припадници Министарства унутрашњих послова, који су у Копненој зони безбедности, као и припадници Војске Србије, спремни да изврше свако наређење председника Републике Србије Александра Вучића.

„Насиље на простору Косова и Метохије није опција и насиље над Србима на простору јужне српске покрајине не може да се спроведе без одговарајућег одговора наше државе. Као што је рекао председник Вучић „мартовски погром“ се више никада неће поновити“, нагласио је српски министар полиције Александар Вулин.

 

Подели на: