Најновије вести

Запошљавање младих и развој ифраструктуре-приоритети у раду

Конститутинва седница општине Партеш-Пасјане

 

 

Данас је одржана конститутивна седница новог сазива Скупштине општине Партеш-Пасјане, на којој су ферификовани мандати 15 одброрника који су положили свечану заклетву. У прусуству бројних грађана ове општине заклетву је на данашњој седници за предстојећи четворогодшњи мандат положио и председник општине Драган Петковић, који је на овој фуникцији био и у претходном мандату. Он је поздрављајући присутне на седници казао да ће и даље наставити да ради на подизању квалитета услова живота грађана у свим сегментима, где ће приоритет имати даље побољшање инфраструктуре и стварање услова за запошљавање младих, а у циљу њиховог останка и опстанка на овим просотрима.
Од укупно 15 одборника у новом сазиву скупштине општине Партеш-Пасјане, 13 је из редова Српске листе, а двоје из грађанске иницијативе Народна Слога.

Општина Партеш-Пасјане је једна од шест општина на Косову и Метохији у којој је већинско српско становништво. Простире се на површини од 18, 3 километара квадратних на којој живи око пет хиљада станвника у три села. Формирана је 2011.године.
Конститутивна седница Скупштине општине Партеш- Пасјане одржане је уз поштовање анти -ковид мера.
С.И.

Подели на: