Најновије вести

Затворене угоститељске радње и продавнице у Лепосавићу

Лепосавић, 1 јула- Врео летњи дан, затворене продавнице, кафићи, маркети и мало грађана на улици, то је укратко карактеристика првог дана од како се поштује одлука приватника о затварању свих радњи. Према одлуци привредника Општине Лепосавић, а таква одлука се поштује и у остале три општине на северу, неће ништа радити два дана, понедељак и уторак, а у среду, према досадашњим сазнањима радње ће бити отворене и радиће пекаре. Приметно је мање аутомобила и пешака на улици, што због високих температура, што због немогућности да се иста купи. Како сазнајемо, не раде ни пумпе, а није стигла ни дневна штампа.
Како ће се ова ситуација разрешити нико поузадно не може да каже, а извесно је само да су приоритетни потросачи, радници Трепче и обданишта јутрос добили хлеб.
У Лепосавићу овакву ситуацију додатно компликује и забрана коришћења воде из градског водовода за пиће и припрему хране због хемијске неисправности. Грађани углавном истичу да су се снабдели залихама намирница за два дана, а очекује се према најави да ће у среду продавнице радити.

В.В.

Подели на: