Најновије вести

Звечан: Ранђеловић и Тодосијевић у посети социјално угроженим породицама

Заменик директора Канцеларије за Косово и Метохију Миљан Ранђеловић борави у посети Општини Звечан где је започео обилазак социјално угрожених и вишечланих породица са територије ове општине.

 

Ранђеловић је посету започео обиласком породице Милана Булића, оца петоро деце и том приликом најавио да ова породица ускоро добија проширење стамбеног објекта.

Милан Булић се захвалио председнику Привременог Органа општине Звечан Ивану Тодосијевићу и рекао да је проширење стамбеног објекта од великог значаја за његову породицу.

“Стан смо добили на коришћење пре неких 4 године, међутим у међувремену се породица проширила и разговарали смо са председником наше општине о могућем проширењу зато што имамо петоро деце и заиста смо захвални на томе, што брину о сваком грађанину Косова и Метохије. Захвални смо и председнику Привременог органа који свакодневно обилази породице којима је потребна помоћ. На територији општине Звечан постоји велики број породица којима је помоћ неопходна али они успевају да помогну свима” рекао је Булић.

Након посете породици Булић, Ранђеловић и председник Привременог органа општине Звечан Иван Тодосијевић су посетили породицу Нерђана Берише, расељеног лица из Обилића која живи од социјалне помоћи у хотелу “Тројка” у Звечану и том приликом казали да ће његова породица бити стамбено збринута у насељу “Сунчана долина”.

“У једној соби живмо, нас петоро, троје деце, супруга и ја. Хвала председнику Тодосијевићу што је дошао да нас посети као и Канцеларији за Косово и Метохију. Ускоро очекујемо проширење породице и надамо се најбољем ” рекао је Нерђан Бериша.

Ранђеловић и Тодосијевић су посетили и породицу Савке Милошевић, самохране мајке петоро деце и том приликом обећали средства за завршетак куће.

Подели на: