Најновије вести

Александар Спирић именован за вршиоца дужности градоначелника Северне Митровице

Функцију вршиоца дужности градоначелника Северне Митровице, до новог избора, обављаће досадашњи заменик градоначелника Александар Спирић, саопштио је на 25. редовној седници СО Северна Митровица председавајући Скупштине Дејан Гурешић.

 

Он је саопштио да је градоначелник Северне Митровице Горан Ракић поднео оставку због именовања на место заменика косовског премијера и министра администрације локалне самоуправе.
– Ми настављамо тамо где је господин Ракић стао и општину Северна Митровица употпуњујемо свим тим пројектима и планирањем буџета. Водићемо одговорну политику и сваки динар биће јавно и транспарентно трошен. Господин Ракић је у три мандата показао колико му је стало до Северне Митровице и колико је своје енергије уложио у бољи живот ових људи, и не заборавимо велики број младих људи који су добили запослење кроз разне програме које је управо ова општина омогућила овдашњем становништву. Ми настављамо пуним интензитетом и учинићемо све да бољитак у Северној Митровици на свим фронтовима буде много видљивији – рекао је Александар Спирић.
Спирић додаје да општина Северна Митровица наставља са најављеним плановима и пројектима.
Представљени су и тромесечни извештај градоначелника као и тромесечни финансијски извештај о раду општине, које је представила главна извршна службеница општинске администрације Северна Митровица, Адријана Хоџић.
С.К.

Подели на: