петак, 02. јуна 2023. | 18:05
Најновије вести

Још један смртни случај на северу КиМ, троје новооболелих

На северу Косова и Метохије једно лице је преминуло од последица коронавируса, док је троје новооболелих у последња 24 сата, саопштено је из Штаба за ванредне ситуације општине Косовска Митровица. Такође, саопштавају да је пет лица излечено.

 

Три нова случаја зарежених коронавирусом евидентирана су у Лепосавићу, четири излечена су из Северне Митровице, а један из Зубиног Потока. Преминулли пацијент је из Северне Митровице.
До сада је у српским срединама на Косову од Ковида-19 укупно оболело 108 особа, девет је преминуло, а 72 пацијента су излечена.
По општинама, у Косовској Митровици је 42 оболелих од Ковида-19 (троје преминуло, 30 излечено), у Звечану 25 (један преминуо, 19 излечених), у Зубином Потоку 21 (један преминуо, 15 излечених) и у Лепосавићу 20 (четворо преминуло, осам излечених).
У Студентском центру у Косовској Митровици је смештено 16 пацијената са лакшом клиничком сликом, у Клиничко-болничком центру Косовска Митровица девет пацијената са умереном клиничком сликом и у КЦ Крагујевац два пацијента.
С.К.

Подели на: