Најновије вести

Камен темељац за кућу породице Бишевац у селу Јабука

Влада Републике Србије и Канцеларија за КиМ помажу сиромашне породице у Зубином Потоку

 

Влада Републике Србије и Канцеларија за Косово и Метохију припремила је пројекат изградње четири нове куће и реновирање пет кућа за најсироамшније породице у општини Зубин Поток у вредности од 40 милиона динара.

Председник ПО Општине Срђан Вуловић положио је  камен темељац  за кућу породице Бишевац у селу Јабука. Полагањем камена темељца за кућу ове вишечлане породице кренуло се са реализацијом програма збрињавања социјално угрожених породица.

Председник Привременог органа општине Зубин Поток Срђан Вуловић је са сардницима обишао ову породицу. Том приликом Вуловић је, између осталог, рекао да очекује да ових дана крене и изградња још три куће и реконструкција односно доградња још пет кућа. -Наши суграђани су почели да граде куће али немају довољно средстава да то заврше, тако да у овом пакету помоћи Владе Републике Србије и Канцеларије за КиМ биће девет будућих корисника тих објеката. Трудимо се да нашем народу омогућимо боље услове и олакшамо живот на овим просторима“, рекао је Вуловић.

У овом пакету помоћи Владе Републике Србије и Канцеларије за КиМ биће девет будућих корисника тих објеката. Трудимо се да нашем народу омогућимо боље услове и олакшамо живот на овим просторима“, напоменуо је Вуловић и додао да држава и општина раде све како би обезбедили сигуран опстанак и останак српског народа на Косову и Метохији.

 С.Ђ.

Подели на: