Најновије вести

Најгора 24 сата: Још 7 преминулих од коронавируса и 115 новозаражених

У Србији је још 7 особа преминуло од Ковида-19. Укупно су потврђена 23 смртна случаја. Регистровано је још 115 заражених коронавурусом, саопштено је на редовној конференцији за новинаре.

 

15.05 – Још 115 људи је заражено коронавирусом, а укупно је потврђено 900 случајева заразе.

15.00 – Ово је најгори дан за Србију, од јуче је од Ковида-19 преминуло још седам особа, саопштио је директор Инфективне клинике КЦС-а Горан Стевановић на редовној конференцији за новинаре у Палати “Србије”.

Према последњим информацијама, потврђено је нових 7 смртних случајева од Ковида-19 у Србији, укупно 23, а још 115 особа заражено је коронавирусом, укупно 900.

Полиција је појачала контролу поштовања мере о забрани кретања после 17 часова и апеловала на грађане да буду одговорни према себи и другима и да у ради заштите свог здравља и здравља својих суграђана поштују одлуке Владе Србије и остану код куће.

Тестирање узорака на коронавирус почело је и у Дирекцији за националне референтне лабораторије у Батајници и на Ветеринарском институту у Краљеву.

Владе Србије усвојила је одлуку да се свим здравственим радницима у Републици Србији од 1. априла ове године плате увећају за десет одсто.

На Београдском сајму смештено је 55 пацијената са најблажом клиничком сликом.

Градски штаб за ванредне ситуације донео је одлуку да се Београдска арена, Хала “Александар Николић” и Хала “Ранко Жеравица” припреме за привремене болнице.

Простор Новосадског сајма од данас је оспособљен за смештај око 1.000 људи.

Подели на: