Најновије вести

Настављена подела брашна социјално угроженим породицама

Општина Грачаница

 

Општина Грачаница и општински Кризни штаб обезбедили су пет тона брашна, 400 литара млека и 400 литара сока за најугроженије породице на територији општине. Помоћ је подељена ромским породицама у Лепини и Доњој Гуштерици.
Протеклих дана помоћ коју је локална самоуправа обезбедила за најугроженије добило је близу 50 породица из Грачанице, Лапљег Села и Преоца. Са поделом у другим местима наставиће се наредних дана.
Председник Поповић је истакао да се нада да ће и убудуће бити доста оваквих акција, којима ће се пружити помоћ у снабдевању, како би људи остали код својих кућа.
-Наши волонтери су стално на терену, свакодневно помажу и стално апелују на наше суграђане да остану код својих кућа, јер једино тако можемо да се одупремо ситуацији и победимо корона вирус, казао је Поповић.
Општина Грачаница и општински Кризни штаб настављају да помажу социјално угрожене породице обезбеђујући и друге животне намирнице. Обезбеђено је 400 литара зејтина и 600 кеса макарона како би се накнадно допунили пакети за најугроженије породице на територији општине.
Намирнице су допремељене у магацински простор и дистрибуција социјално угроженим породицама почеће наредних дана.  М.Ч.

Подели на: