Најновије вести

ПКС: У Србији вакцинисани радници из 1.500 фирми из региона

Запослени из више од 1.500 компанија из Босне и Херцеговине, Северне Македоније, Црне Горе, Албаније као и са Косова примили су током викенда вакцине против ковиђ19 у Београду и Нишу, саопштила је Привредна комора Србије.

 

 

Акцију имунизације привредника, како се наводи у саопштењу, организовао је Коморски инвестициони форум земаља Западног Балкана, а 10.000 вакцина обезбедила је Привредна комора Србије заједно са Владом Србије.

Пунктови за вакцинацију привредника организовани су у Београду и Нишу а након нових пријава, због великог интересовања за вакцинацију преко привредних комора, пријавило се укупно око 8.500 запослених из региона.

Председник Привредне коморе Србије Марко Чадеж рекао је да је поносан због акције вакцинације привредника региона и да је добио велики број порука захвалности колега за ову акцију.

“Желим да захвалим свима из региона који су помогли да се она успешно спроведе. Привредници су показали да заједно могу да победе вирус, као што заједно можемо од нашег региона да учинимо најбоље место за посао и живот“, рекао је Чадеж.

Највише радника је дошло из компанија из Босне и Херцеговине и Северне Македоније.

 

Подели на: