среда, 08. фебруара 2023. | 08:13
Најновије вести

Помоћник директора Канцеларије за КиМ Зоран Бојовић у Великој Хочи и Ораховцу

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Зоран Бојовић, данас борави у Ораховцу и Великој Хочи. Бојовић је најпре посетио Ораховац, а затим своју посету овом метохијском крају наставио обиласком Велике Хоче.

 

Овом приликом, помоћник директора канцеларије за КиМ обишао је четири породице. Између осталих и породицу Симић из Велике Хоче која броји седам чланова, породицу шесточлану породицу Михајловић, такође из Велике Хоче, а разговарао је и са члановима петочлане породице Шавелић, који су пре пар месеци од Канцеларије за Косово и метохију добили трактор.

Овом посетом помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Зоран Бојовић, најавио је већа улагања и помоћ српском народу у Метохији, како би преостало становништво на овим просторима могло живети у нормалним условима.

Зоран Бојовић са начелником Призренског округа Јовицом Будурићем

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Зоран Бојовић састао се данас са начелником Призренског округа Јовицом Будурићем и члановима привременог органа општине Ораховац.

Бојовић је разговарао о кључним проблемима са којима се становништво у овој општини и округу суочава, као и о потребама и начинима како Канцеларија за Косово и Метохију може помоћи становницима ове општине. Говорило се и о реализацији пројеката који су одобрени посебним закључцима Владе Републике Србије.

Подели на: