Најновије вести

Представници Канцеларије за КиМ данас у Звечану,Ораховцу и Великој Хочи

Помоћници директора Канцеларије за Косово и Метохију Душица Николић и Борислав Тајић одржаће данас у Звечану, у 13 сати, састанак са руководством ове Општине и са челницима културних, просветних и јавних предузећа.

 

Након састанка, Душица Николић и Борислав Тајић ће са председником Привременог органа Општине Звечан Иваном Тодосијевићем обићи социјално угрожене породице са територије ове општине: породицу Јожице Утвића из села Кориља, Берише Нерђана и Миодрага Недељковића из Звечана, Звонимира Игњатовића из села Банов До, Вукана Вучинића из села Бањска Река и Станишка Антонијевића из села Јошевик.

Помоћник директора Канцеларије за Косово и Метохију Зоран Бојовић, данас у 9,30 сати обићи ће са члановима Привременог органа општине Ораховац и начелником Призренског округа Јовицом Будурићем три социјално угрожене породице са територије ове општине: породице Крсте Симића и Дејана Михајловића из Велике Хоче и Лазара Казића из Ораховца.

Након посете угроженим породицама, планиран је обилазак породица Новице Шавелића из Велике Хоче, која је према Програму за развој пољопривреде Владе Републике Србије – Канцеларије за Косово и Метохију добила подстицај у виду пољопривредне механизације.

У 15 сати Бојовић ће се у Господарској кући, у Великој Хочи састати са директорима образовних, привредних и здравствених установа, јавних предузећа и осталих институција које се финансирају средствима Владе Републике Србије, као и са привредницима општине Ораховац.

У 16 сати у згради Општине у Ораховцу, планиран је састанак са представницима Привременог органа у вези реализације пројеката општине Ораховац који су одобрени посебним закључцима Владе Републике Србије.

Подели на: